Goedemorgen Bitcoin: Belastingdienst zoekt steeds vaker bij cryptobeurzen

Goedemorgen Bitcoin: Belastingdienst zoekt steeds vaker bij cryptobeurzen

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

‘Belastingdienst doet steeds meer verzoeken aan Bitcoin beurzen’

De Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD) is de opsporingsdienst van de Nederlandse Belastingdienst. Zij sporen financiële fraude en belastingfraude op.

De FIOD stuurt steeds meer verzoeken aan beurzen om gegevens te vergaren over Nederlanders die mogelijk belasting ontduiken en actief zijn in de wereld van BTC.

SEC verscherpt in 2020 haar toezicht op cryptovaluta én aanbieders

Ook in Amerika wordt het toezicht op de gehele crypto industrie verder verscherpt. De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC)

De SEC moet particuliere beleggers op de effectenmarkten beschermen tegen (buitensporige) risico’s. Daarbij kijkt men specifiek of een belegging voldoet aan de Effectenwet.

Hackers eisen $3 miljoen in Bitcoin (BTC) bij cyberaanval op Travelex en GWK

Hackers vragen regelmatig losgeld in bitcoin. Zo ook bij de cyberaanval op Travelex. De criminelen vragen $3 miljoen aan bitcoin nadat zij gegevens van klanten hebben gestolen. Denk hierbij aan geboortedata maar ook bijvoorbeeld burgerservicenummers (BSN's).

De back-ups zijn verwijderd en de criminelen hebben de computers vergrendeld.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan