Goedemorgen Bitcoin: Cryptobeurs Poloniex heeft het moeilijk

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Betalen met bitcoin: Square Crypto onthult toolkit voor Lightning ontwikkelaars

Square Crypto ontwikkelt een toolkit voor ontwikkelaars voor het Lightning Network. Het doel is simpel: het moet makkelijker worden om te bouwen voor en op bitcoin.

Met de software development kit (SDK) uit de stal van Square worden de eerste stappen gezet door de subdivisie van het bedrijf. Deze tak richt zich volledig op ontwikkelingen voor het open-source bitcoin ecosysteem.

Waarom heeft Bitcoin een maximale supply van 21 miljoen BTC?

Waarom is het maximale aantal bitcoin eigenlijk 21 miljoen? Cypherpunk Adam Back legt uit hoe hij denkt dat deze limiet tot stand is gekomen. De bedenker van bitcoin, Satoshi, is ogenschijnlijk van de (digitale) aardbodem verdwenen dus het blijft gissen.

Bitcoin voorraad Poloniex laat dalende trend zien: 25.000 BTC over

Cryptobeurs Poloniex was ooit een van de grootste in de industrie. Tegenwoordig kiezen handelaren echter voor andere platformen. Er is nog 'slechts' zo'n 25.000 BTC aanwezig bij de beurs.

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...