Goedemorgen Bitcoin: Aantal adressen met 1 BTC of meer groeit door

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin Lightning Network: razendsnelle en goedkope (micro)betalingen

Het Bitcoin Lightning Network is een tweede laag voor bitcoin transacties. Op dit netwerk hoef je niet te wachten op bevestigingen van miners, het zijn peer-to-peer bitcoin betalingen. Lightning uitgelegd.

Groter aantal adressen met 1 Bitcoin (BTC) of meer dan ooit

Er zijn bijna 800.000 adressen met 1 BTC of meer op de balans. Dat aantal groeit gestaag. Je kunt gemakkelijk en gratis meerdere adressen gebruiken, dus deze statistiek laat niet zien hoeveel mensen of instanties er zijn met een bitcoin of meer.

FBI sluit Russische marktplaats voor gestolen data, hackers accepteerden bitcoin

Bitcoin als betaalmiddel is interessant voor criminelen. Het grenzeloze karakter en het feit dat je geen derde partij nodig hebt om transacties te verwerken is vooral interessant. Tegelijkertijd is het voor opsporingsdiensten relatief gemakkelijk om de meeste transacties te volgen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...