Bitcoin (BTC) analyse: 'Bart verstoort Kerst, weerstand op $7.400'

Bitcoin (BTC) analyse: 'Bart verstoort Kerst, weerstand op $7.400'

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) vormt tijdelijke bodem

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hierin concludeert hij:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]"Een "Bart patroon" verstoort de rust van tweede kerstdag. De koers werd weer afgewezen op de $7.400 wat weer een sterke resistance is en zal blijven. Verder is de dagelijkse uptrend nog wel intact en de rechthoek tussen de $7.000 en $7.070 moet worden gehouden om de uptrend te houden. Tot slot is het vooral zijwaartse beweging op de korte termijn waar niet veel van kan worden gemaakt"[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Je bitcoins veilig opslaan, breng een bezoekje aan de website van Ledger!

Nieuwe Trade cursus

Wil je de grafieken leren lezen en begrijpen zodat je kunt traden?

Dan is mijn online trade cursus zeker iets voor jou! Je leert hoe je een goede trader wordt met de juiste mindset. Verder leer hoe je met verschillende tools en strategieën, zoals gebruikt in mijn analyses, zelf met winst kunt traden!

Hou tot slot mijn Facebook / Twitter / website in de gaten voor andere interessante updates over crypto!

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties