‘Weet Bitcoin (BTC) prijs stand te houden op $13.300?’

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs en de mogelijke scenario's. Aan de hand van de grafieken bespreken we de huidige stand van de koers, maar kijken we ook vooruit.

De video updates kunnen je helpen bij het maken van beslissingen, maar het zijn geen keiharde voorspellingen. Deze week maak je ook kans op prijzen. Kijk de video om te zien hoe je een Ledger Nano S kunt winnen of een trading cursus.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Je blijft op de hoogte van de video analyses via ons YouTube kanaal.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Bitcoin (BTC) Analyse

In de bovenstaande video bespreekt John in Koerskijken een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]"De koers verloor gisteren support van $13.670 en zag een daling van 3% richting volgende support op $13.300. Om op korte termijn bullish te blijven moeten bulls de $13.672 weer breken en support maken. Anders is verlies van support mogelijk en kunnen we naar $12.900 - $12.700 dalen."[/penci_blockquote]

We komen in de buurt van de 250e aflevering. Om dit te vieren geven we prijzen weg. Maak kans op een Ledger Nano S of Day trade cursus! Doe (minimaal) 1 van de 5 dingen voor de Ledger Nano S. Voor de Daytrade cursus moet je je abonneren op dit YouTube kanaal en het kanaal van de Bitcoin Consultant.

Doe mee met de actie via deze link.

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

De huidige bitcoin koers: