'Verwachting is dat Bitcoin (BTC) naar $7.000 gaat en dan een bounce maakt'

'Verwachting is dat Bitcoin (BTC) naar $7.000 gaat en dan een bounce maakt'

In KoersKijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) vormt tijdelijke bodem

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. De bears zorgen voor minder volume, maar toch zijn de bulls in de minderheid. John concludeert:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]"Op de dagelijkse grafiek blijft de koers dumpen en bevindt zich weer in de golden pocket die stand moet houden. Een evenwicht patroon op de 1uur grafiek kan de koers naar $7000 brengen, wat overeenkomt met de 0.618 Fibonacci van de 4uur grafiek waar vaak een bounce te verwachten is."[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Voordelig bitcoin kopen? Ga naar Bitvavo!

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 15 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen.

Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties