‘Bitcoin (BTC) koers zou flinke smak naar $5.500 kunnen maken’

In KoersKijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neerwaartse trend voor Bitcoin (BTC)

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. Bitcoin is in een kort tijdsbestek flink in prijs gedaald. John concludeert:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”Een uitgebreide analyse met ook de hogere timeframes om een goed beeld te krijgen na een grote daling zoals we hebben gezien. Op de korte termijn kunnen we een stijging richting $7.800 – $8.000 verwachten op basis van de RSI, maar de trend blijft neerwaarts.”[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 15 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen.

Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!