Misss Bitcoin over naderende crisis en kansen voor crypto in #4 van Madelon Praat

Misss Bitcoin over naderende crisis en kansen voor crypto in #4 van Madelon Praat

In deze video bespreekt Misss Bitcoin o.a. de volgende zaken:

Hoi en wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In de videoserie Madelon Praat, praat Madelon je iedere week bij over Bitcoin, Blockchain, Marco-economie en Technische Analyse. En deze week beginnen we met ontzettend veel marco-economisch nieuws.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

We starten met de BIS, de bank der centrale banken. Ze draaide binnen twee maanden haar mening over cryptocurrencies, uitgegeven door centrale banken. Ze zijn namelijk ineens voorstander van een zogenoemde Central Bank Digital Currency. Ik geef hier mijn mening over.

Ook bespreken we de voordacht van Lagarde als hoofd van de ECB, want is dit wel zo’n goed plan? Daarnaast komt de Deutsche Bank en negatieve Rente weer aan bod.

Negatieve rente zou wel eens eerder kunnen komen, dan men denkt en hier heeft het uit de roulatie halen van het briefje van 500, mijn inziens wat mee te maken.

Niet alleen banken moeten innoveren, maar Beurzen ook en dit lijkt nu eindelijk te gebeuren. We sluiten af met een nieuwtje over de Hashrate van bitcoin en als laatste bespreken we de Technische Analyse en Google Trends.

Lees meer over:
Bitcoin BTC Misss Bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties