Voetbalclub Watford speelt voortaan met bitcoin logo op shirt

Voetbalclub Watford speelt voortaan met bitcoin logo op shirt

De voetballers van FC Watford spelen voortaan in een shirt met daarop het bekende bitcoin logo (₿). De club uit de regio Londen gaat ook bitcoin (BTC) als betaalmiddel accepteren.

Bitcoin (BTC) logo op shirt

Fans kunnen met crypto dan hun merchandise kopen. Dat maakt de Premier League club bekend op haar website. Deze noviteit is een gevolg van een samenwerking met gokplatform Sportsbet.io.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dit is de belangrijkste shirtsponsor voor de hekkensluiter. Op de website van de club staat uitgebreide informatie over bitcoin en de onderliggende technologie.

Sportsbet heeft ook een crowdfunding actie geopend, waarbij fans met bitcoin kunnen bieden op bepaalde activiteiten zoals het tonen je naam op een billboard in het stadion, een heuse crypto meetup of een gesigneerd shirt.

Webshop: Astronaut op maan t-shirt!

Bitcoin Magazine Nederland heeft onlangs haar webshop gelanceerd, die we gestaag gaan uitbreiden met leuke bitcoin items.

Neem alvast een kijkje! Onze eerste shirts zijn binnen en vanaf nu te bestellen.

Practice what you preach:
Bitcoin is sinds deze week ook toegevoegd als betaalmiddel.

Lees meer over:
Bitcoin BTC

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties