100X hefboom op bitcoin: platform PrimeXBT gaat live

Advertorial – Het handelsplatform PrimeXBT gaat live en cryptotraders kunnen nu met een 100x hefboom traden met een aantal cryptocurrencies zoals bitcoin, XRP en ethereum. Het platform wil niet concurreren met bestaande cryptobeurzen – wel legt PrimeXBT de verbinding met de bestaande financiële wereld. Zo is het mogelijk om met 100X hefboom te handelen, en kan cryptocurrencies bij twaalf verschillende aanbieders direct gekocht of verkocht worden.

Leverage met Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin & EOS

Het platform biedt leverage aan voor de volgende cryptocurrencies: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en EOS. Het is dus uniek dat LTC of EOS met 100x leverage gehandeld kan worden. Het platform wil meer handelsparen gaan toevoegen de komende maanden. Op dit moment stellen weinig cryptobeurzen traders in staat om ‘short’ te gaan met bepaalde cryptocurrencies. In onderstaand overzicht zijn ook de voordelen duidelijk ten opzichte van Bitmex en Bitfinex.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Er is veel geschreven over PrimeXBT in de aanloop naar de lancering. Een van de conclusies is dat trading toolset beter aansluit bij de grote traditionele asset trading platforms.

Op weinig cryptobeurzen kan met Bitcoin en Ethereum tijdens de bearmarkt geshort worden. PrimeXBT biedt alle opties voor optimale prestaties voor de cryptohandelaar. Volgens PrimeXBT zijn de moderne beursfuncties door cryptobeurzen traag geïmplementeerd. Met de komst van hedgefondsen en andere institutionele beleggers naar crypto-assets is er ook behoefte aan professionele handelstools die men gewend is uit de traditionele financiële wereld. Enkele voordelen van PrimeXBT:

100X hefboom op bitcoin: platform PrimeXBT gaat live

Volgens PrimeXBT bieden de bovenstaande opties genoeg instrumenten om winstgevende strategieën te ontwikkelen. Ze bieden toegang tot cryptoasset-markt met een veelzijdige en uitgebreide toolset.

Professionele handelaren weten dat er kansen liggen die de massa ziet of weet en daarom moeten zij over mogelijke middelen kunnen beschikken om hun doel te bereiken. Welke mogelijkheden biedt PrimeXBT de belegger?

PrimeXBT biedt de mogelijkheid om gelijktijdig tegengestelde posities aan te houden op een handelspaar. In plaats van gedwongen te worden om posities met volledig risico in te nemen tot de trend zich tegen hen keert. Traders ontwikkelen strategieën om hedging integreren door gewogen trades in de tegengestelde richting te plaatsen. Het is dus mogelijk om leveraged posities in te nemen met berekend risicomanagement. Deze functionaliteit weerspiegelt PrimeXBT’s doel om professionele trading tools te bieden aan zowel beginners als experts.

Geen enkele beurs biedt de kans om de zes grootste cryptocurrencies te ‘shorten’. Meer informatie is te vinden op de website van PrimeXBT. Ook is er een aantrekkelijk affiliate programma via https://PrimeXB.com/referral.

Meer lezen over PrimeXBT?

Disclaimer: this sponsored post is part of a content partnership between Bitcoin Magazine NL and PrimeXBT. Bitcoin Magazine NL does not give any financial advice. This above information is only for educational purposes. Trade in cryptocurrencies is at your own risk.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwshandel

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...