Amsterdam krijgt een Dag van de Crypto: 29 en 30 januari in de RAI Amsterdam

654 totale weergaven

PERSBERICHT - Crypto-alert! Op 29 en 30 januari vindt de Dag van de Crypto plaats in de RAI in Amsterdam, voor iedereen die meer wil weten over Bitcoin en andere cryptocurrencies. De volgende vragen worden beantwoord:

Tweedaags evenement wil op toegankelijke manier antwoorden bieden over vragen over cryptocurrencies zoals Bitcoin, Litecoin en Ether

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Cryptovaluta for dummies

De Dag van de Crypto biedt antwoord op al deze vragen en meer op een toegankelijke manier. Bezoekers kunnen op één dag drie ‘Crypto for Dummies’-sessies bezoeken. Deze zijn gericht op mensen die nog niet zo bekend zijn met crypto-investeringen. Er wordt uitgelegd wat cryptocurrencies zijn, wat je moet doen als je er geld in wilt stoppen, hoe je je investeringen veilig bewaart, wat de keuzes zijn als je wilt investeren en hoe het zit met belastingen en fiscale regelingen. Ook is er een speciale sessie die ingaat op mining.

Talkshow crypto-economie

Daarnaast is er op beide dagen zowel in de ochtend als in de middag een levendige talkshow geleid door trendwatcher Vincent Everts die samen met experts met verschillende achtergronden ingaat op het belang van de Crypto-economie voor Nederland en de verwachtingen voor de toekomst. Daarbij zullen ook diverse investeringsstrategieën aan bod komen, wordt door opiniepeiler Maurice de Hond nieuw onderzoek gepresenteerd over crypto in Nederland en wordt gekeken naar de verhouding tussen financiële wereld en de crypto-industrie.

Sprekers

Dit zijn de eerste tien sprekers die bekendgemaakt zijn:

Amsterdam krijgt een Dag van de Crypto: 29 en 30 januari in de RAI Amsterdam

Organisator Vincent Everts kondigt het event op kenmerkende wijze aan:

Crypto-helpdesk

De Dag van de Crypto biedt een interactief programma. Gedurende beide dagen is er een
Crypto-helpdesk aanwezig, waar bezoekers persoonlijke vragen kunnen voorleggen aan
experts. Na het bezoeken van deze dag heeft u een overzicht van de mogelijkheden, en
kunt u beter beslissen of het investeren in crypto-currencies ook voor u interessant is.

Over Dag van de Crypto

De Dag van de Crypto vindt plaats tijdens de Crypto Economy World Tour, een internationale roadshow van 30 ICOs, die gericht is op professionele investeerders. De Dag van de Crypto wordt georganiseerd door trendwatcher Vincent Everts, in
samenwerking met BECON (Blockchain Ecosystem Network). Partners die zich verbonden hebben aan het event zijn IEX, Vectrix, NVP, Silicon Canals en Bitcoin Magazine.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...