Voorspel de toekomst van Bitcoin met #theyearis2030

Moet ik nu extra Bitcoin bijkopen? Of is dit het goede moment om eventjes terug te stappen in USDT? Zit er eigenlijk wel potentie in mijn geliefde altcoin? Heb ik de nieuwe Apple of Google in mijn portfolio zitten? Wat zou het makkelijk zijn als we in de toekomst konden kijken. Op Twitter gaan crypto-enthousiastelingen los op voorspellingen voor het jaar 2030.

#theyearis2030

Het begon allemaal bij de CSO van Blockstream. Samson Mow gebruikte de hashtag #theyearis2030 om de toekomst van Coinbase te voorspellen. Hij plaatste deze tweet omdat er bij de cryptobeurs veel werknemers weggaan. Hij maakt een grapje door het scenario te schetsen dat er zó veel mensen vertrekken, dat CEO Brian Armstrong als de enige persoon over zal blijven. Als snel pakte cryptotwitter de hashtag op en fantaseerde verder op #theyearis2030.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Ethereum en Bitcoin

Niet alleen Coinbase kreeg het te verduren. Ook enkele andere bekende bedrijven en personen uit de cryptowereld werden aangepakt. Zo pakt er menig twitteraar Ethereum aan om het feit dat het heel lang duurt voordat Ethereum 2.0 uitgebracht wordt.

Supporters van de grootste altcoin maken tegelijkertijd gebruik van de mogelijkheid door een voorspelling te doen over het succes van Ethereum in 2030. Deze voorspellingen worden aan de andere kant ook vrij snel de grond in getrapt.

Uiteraard pakt men ook de glazen bol erbij om de toekomst van Bitcoin te bekijken. Waar de een met een serieuze bijdrage komt, maken anderen van het moment gebruik een beetje te trollen.

Hoe is het met Binance en Satoshi?

Anderen hopen dat banken zijn vervangen door private wallets of dat iedereen mee doet aan het ‘stacken van sats’. Sommigen voorspelt men zelfs dat er over 11 jaar geen fiat-geld meer zal zijn en dat Binance de NASDAQ heeft vervangen. Satoshi zou overigens de Nobelprijs gewonnen hebben en het goud is vervangen door Bitcoin. Tot slot wordt Roger Ver ook nog even te kakken gezet.

Wat denk jij? Laat het weten in onze Telegram-chat. Hebben we over 11 jaar nog een bankrekening of is cash geld vervangen door Bitcoin-ATM’s? Is Bitcoin nog steeds de grootse cryptomunt, of zijn er andere giganten opgestaan? In 2030 kunnen terugzoeken op de hashtag #theyearis2030 en kijken hoe ver we er met onze voorspelling vanaf zaten.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTCtoekomst