Bitcoin (BTC) Update: Drukken de bears de koers onder $10.000?

978 totale weergaven

Door CryptoCoinTalkOmdat we momenteel bij de Bitcoin (BTC) koers op de lagere tijdsframes veel ‘chop’ zien, oftewel ruis, gaan we in de Bitcoin koers update van vandaag een hoge tijdsframe analyse doen.

We zullen hem daarom aftrappen met de maandgrafiek, gevolgd door de weekgrafiek, om vervolgens af te sluiten met de daggrafiek. Je leest het hieronder!

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) maandgrafiek

Op de maandgrafiek is goed zichtbaar dat we een enorme run gehad hebben. Daarom is het ook niet gek dat we momenteel een grotere correctie zien. We maken nu een correctie richting een belangrijk steunlevel, om mogelijk daar een higher low neer te zetten.

Bitcoin (BTC) Update: Drukken de bears de koers onder $10.000?

Bitcoin (BTC) weekgrafiek

Als we iets verder inzoomen richting de weekgrafiek, zien we dat we de steun op $11.500 hebben verloren. Dit was een cruciaal level om vast te houden. Doordat we dat level verloren hebben, kreeg de Bitcoin koers veel momentum omlaag.

Op dit moment zien we naast de steun op de maandelijkse grafiek ook een mooie zone op de weekgrafiek.

Dit is namelijk de wekelijkse steunzone en dat heeft confluence van het 705 fibonacci retracement level. Dit prijsgebied ligt rond de $9.360 tot $9.040.

Bitcoin (BTC) Update: Drukken de bears de koers onder $10.000?

Bitcoin (BTC) daggrafiek

Op de daggrafiek hebben we op dit moment steun van het level op $10.077 en zien we op de lagere tijdsframes een consolidatie vormen, met bearish prijsactie.

Vandaar dat wij ook denken dat we op korte termijn een nieuwe beweging omlaag gaan krijgen, om dus die belangrijke steun zone op te gaan zoeken die we zojuist zagen op de week en maandgrafiek.

Bitcoin (BTC) Update: Drukken de bears de koers onder $10.000?

‘Beweging omlaag’

Kortom, de kans dat we nog een beweging omlaag gaan krijgen is groot. Dit zal dan waarschijnlijk zijn richting de wekelijkse en maandelijkse steunzone, om mogelijk vanaf daar de weg omhoog weer te gaan vervolgen.

CryptoCoinTalk

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten?

Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Klink dan op deze link om ons Telegram kanaal te joinen!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTCupdate