Bitcoin (BTC) Update: Blijft de koers boven de $10.150 of niet?

896 totale weergaven

Door CryptoCoinTalkWe hebben de afgelopen dagen niet veel volatiliteit gezien op de lagere tijdframes van de Bitcoin koers. Maar op dit moment lijkt er toch weer wat actie in te komen.

We gaan het in dit artikel hebben over de daggrafiek, 4-uursgrafiek en de 1-uursgrafiek. Lees de Update hieronder!

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin daggrafiek

Wanner we naar de daggrafiek kijken zien er eigenlijk gelijk dat we nog duidelijke steun hebben van de $10.112 area. Het is van belang dat we deze steun behouden om op de kortere tijdsframe een stijging te gaan zien richting de $10.929.

Bitcoin (BTC) Update: Blijft de koers boven de $10.150 of niet?

Bitcoin 4-uursgrafiek

Als we naar de 4-uursgrafiek gaan kijken zien we eigenlijk zijwaartse actie met compressie. We vormen namelijk een patroon dat lijkt op een descending triangle. Doorgaans is dit patroon bearish en breekt hij vaker naar beneden uit dan naar boven.

Maar, omdat we liquiditeit hebben opgehaald aan de onderzijden van het patroon kan het hier wel is haan zorgen voor een reversal. Het is daar bij belangrijk dat we de trendlijn weerstand breken om op de korte termijn een stijging te gaan zien richting de $10.579.

Bitcoin (BTC) Update: Blijft de koers boven de $10.150 of niet?

Bitcoin 1 uurs grafiek

Als laatste pakken we de 1 uursgrafiek er bij. Hier op kunnen we mooi zien dat bij de laatste wick de liquiditeit is opgehaald en we een stijging hebben gezien. Op dit moment is de kans groot dat deze doorzet naar de $10.343 en de $10.539.

Het tweede target zal enkel geraakt worden wanneer we de trendlijn op de 4 uursgrafiek breken. Het ziet er op dit tijdsframe dus ook niet enorm slecht uit voor bitcoin.

Bitcoin (BTC) Update: Blijft de koers boven de $10.150 of niet?

Trend ommekeer?

We zien op dit moment dus dat we nog op een steunzone liggen en eventueel een trend ommekeer gaan vormen. Het is hierbij essentieel dat we die trendlijn breken op de 4 uursgrafiek en de steun op $10.112 behouden.

Mocht dat niet gebeuren dan gaan we de hogere tijdsframe levels opzoeken die we hadden besproken in de vorige analyse.

CryptoCoinTalk

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten?

Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Klink dan op deze link om ons Telegram kanaal te joinen!

Omdat we jullie ook willen belonen voor het helpen bouwen aan deze prachtige community gaan we een giveaway doen. Bij de 500 leden in het discussie kanaal en 350 leden in de TradingZone. Er zijn mooie prijzen te winnen!