Bitcoin (BTC) Update: Breekt de koers door het ‘key’ level $11.500 of niet?

1011 totale weergaven

Door CryptoCoinTalk De Bitcoin (BTC) koers heeft de laatste twee weken mooie prijsactie laten zien. We hebben een stijging gehad van zo’n $3.000 en daarmee de $12.000 gepasseerd.

Helaas zijn we van daaruit best een fors stuk gedaald en daardoor ziet de prijsactie er een stukje minder fraai uit.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Hoe de koers er momenteel voor staat en welke levels belangrijk zijn om in de gaten te houden. Lees de Update van CryptoCoinTalk!

Bitcoin (BTC) weekgrafiek

Nu we de range op de daggrafiek gebroken hebben, staat er nog één serieuze horde in de weg en dat is de bovenkant van de wekelijkse range op $11.500. Dat is namelijk een key level in de markt, die ervoor kan zorgen dat we een verdere stijging gaan zien richting de $16.000.

Op dit moment hebben we van het level een sterke afwijzing gezien en is het dus even afwachten wat de volgende candle gaat doen. We moeten een wekelijkse candleclose boven die $11.500 krijgen om echt bullish te worden. Hoe zien de kaarten eruit op de lagere timeframes?

Bitcoin (BTC) Update: Breekt de koers door het 'key' level $11.500 of niet?

Bitcoin (BTC) daggrafiek

Op de daggrafiek hebben we, zoals gezegd, de dagelijkse range gebroken. $10.000 was de range high en $8.500 was de range low. Verder is het $10.376 level gebroken. Dit is nu een erg belangrijk level om op de korte termijn te behouden.

Indien we dat level behouden, kunnen we een verdere stijging omhoog verwachten en dus opnieuw de belangrijke weerstand op $11.500 gaan testen.

Bitcoin (BTC) Update: Breekt de koers door het 'key' level $11.500 of niet?

Bitcoin (BTC) 4-uursgrafiek

Als we iets verder inzoomen richting de 4-uursgrafiek zien we dat Bitcoin een range vormt. De prijs lijkt nu richting de range high te bewegen. De range high ligt op $11.394. Verder ligt de range low op $10.673 en het midden van de range op $11.028.

Als we een afwijzing van de range high gaan zien, verwachten wij een beweging naar beneden, richting de range low op $10.673. Mochten we géén afwijzing laten zien en de range high breken, is een stijging richting $11.749 op de korte termijn een zeer reëel scenario.

Bitcoin (BTC) Update: Breekt de koers door het 'key' level $11.500 of niet?

‘Daling op korte termijn’

De daggrafiek ziet er verder nog altijd prima uit, dus wij zijn nog altijd bullish. Wel verwachten wij een daling op de korte termijn.

Dit is slechts een correctie naar beneden in een bullish trend, dus een mooie buy the dip kans in onze ogen. Uiteraard is dit géén financieel advies.

CryptoCoinTalk

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten?

Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Klink dan op deze link om ons telegram kanaal te joinen!