Bitcoin (BTC) Update: Valt de koers weer terug richting de $11.400?

777 totale weergaven

Door CryptoCoinTalkWe zijn met de Bitcoin (BTC) koers onder de $11.800 gezakt. Dit terwijl de afgelopen weken een aantal hele fraaie weeksluitingen gezien hebben. Het grote plaatje ziet er dan ook zeer fraai uit.

We hebben zelfs op de weekgrafiek een higher high bereikt en dat betekent dat we volgens de theorie op zoek mogen gaan naar een eventuele higher low. Het zou dus niet gek zijn als we daarvoor een stapje omlaag gaan doen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Om te kijken wat we de komende dagen en weken kunnen verwachten hebben we vandaag weer een uitgebreide Bitcoin analyse voor jullie klaargestoomd.

Bitcoin (BTC) weekgrafiek

Op de weekgrafiek hebben we eindelijk de weerstand gebroken die op de $11.500-$11.800 ligt. Dit was een belangrijke weerstandszone. We hebben er een wekelijkse candleclose boven gezien en dat is een erg bullish signaal. Op dit moment lijken we een pullback te gaan maken.

Bitcoin (BTC) Update: Valt de koers weer terug richting de $11.400?

Bitcoin (BTC) daggrafiek

Als we iets verder inzoomen richting de daggrafiek is goed te zien hoe we een daling van zo’n $900 gemaakt hebben.

Daarmee zijn we terug in de lokale range gevallen en lijkt een verdere daling een aannemelijk scenario. Mochten we die verdere daling in zetten zien we hem liever niet onder de $11.381 komen.

Bitcoin (BTC) Update: Valt de koers weer terug richting de $11.400?

Bitcoin (BTC) 4-uursgrafiek

Op de 4-uursgrafiek zien we dat we een rising wedge patroon lijken te vormen. Dit is een bearish patroon dat vaker naar beneden dan naar boven uitbreekt.

Daarbij moet een kanttekening gemaakt worden dat we op het hoge tijdsframe nog altijd in een sterke uptrend zitten en dat bearish patronen daardoor minder vaak uitspelen.

Mochten we naar beneden uitbreken, gaan we waarschijnlijk een beweging zien richting de $11.395. Dit is het eerstvolgende belangrijke steunlevel.

Mochten we dat ook niet houden, dan gaan we een diepere daling zien richting het $10.500 prijsgebied. Dat is een belangrijk steunlevel.

Bitcoin (BTC) Update: Valt de koers weer terug richting de $11.400?

Verder dalen?

Kortom, de kans is dus aanwezig dat we een diepere daling gaan zien vanaf hier. Zie het niet als een bedreiging, maar als een kans om nieuwe Bitcoin posities in te kunnen nemen. Maak hier dus handig gebruik van!

CryptoCoinTalk

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten?

Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Klink dan op deze link om ons telegram kanaal te joinen!