Heb je $40 miljoen aan Bitcoin over? Je kunt er nu een privéjet mee kopen

1018 totale weergaven

Heb je nog wat Bitcoin (BTC) over en wil je dit graag uitgeven? Dan kun je daar nu mooie vliegtuigen mee kopen. Het bedrijf Aviatrade accepteert nu miljoenenbetalingen via cryptocurrency’s voor mensen die een privéjets wil kopen.

Privéjet

Aviatrade heeft namelijk een nieuw betalingsplatform geïntroduceerd waardoor kopers met elke soort cryptovaluta kunnen betalen. Je kun op de website allerlei dingen voor vliegtuigen kopen. Maar het houdt niet op bij inventaris en accessoires.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Je kunt nu zelfs de Gulfstream G650ER aanschaffen met jouw duur verzamelde Bitcoin. Het is een zes jaar oud vliegtuig en het heeft in Nieuw-Zeeland en Azië gevlogen. Momenteel staat het bij het hoofdkantoor van Gulfstream in Savannah (Georgia) te wachten op een nieuwe eigenaar. Er moeten eerst nog wel een aantal routinematige inspecties worden uitgevoerd.

De G650ER is het grootste en beste product van de Amerikaanse fabrikant van privéjets. Naar verluidt zijn onder andere Elon Musk en Jeff Bezos klant van Aviatrade. Zij zouden ditzelfde type vliegtuig hebben afgenomen.

Het heeft een bereik van 7.500 mijl en het is onder ‘intercontinentale jetsetters’ een populair vliegtuig. Het vliegbereik komt neer op ongeveer 12.000 kilometer.

Betalen met Bitcoin

Het staat duidelijk op de website aangegeven: “We accept Bitcoin as payment for all bizjet purchases.”

Het feit dat je dit vliegmonster nu met Bitcoin kunt kopen biedt een aantal voordelen, vertelt Philip Rushton. Hij is de directeur van Aviatrade.

Zo is het gebruik van contant geld om een ​​vliegtuig te kopen in sommige landen lastig door beperkingen met grenscontroles. Helemaal als een aankoopprijs van $40 miljoen bedraagt.

Op Business Insider staat een hele reeks met afbeeldingen van de Gulfstream. Hieronder staat er een van weergegeven:

Bron:

Heb je $40 miljoen aan Bitcoin over? Je kunt er nu een privéjet mee kopen
Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTC