Bitcoin evenementen in Europa en VS uitgesteld vanwege Coronavirus

805 totale weergaven

Diverse bitcoin (BTC) evenementen zijn uitgesteld vanwege de uitbraak van het Coronavirus. Bitcoin 2020, georganiseerd door BTC Inc, zou plaatsvinden op 27 en 28 maart, maar is verplaatst naar het derde kwartaal van 2020.

Ook The Bitcoin Reformation, dat op 24 en 25 april zou plaatsvinden in Antwerpen, is verplaatst naar het vierde kwartaal, zo meldt de organisator aan Bitcoin Magazine NL.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin evenementen

Bitcoin 2020 geldt als één van de meest vooraanstaande bitcoin evenementen van het jaar met een indrukwekkend affiche.

CEO David Bailey laat in een verklaring weten dat het evenement naar kwartaal drie is verplaatst. De organisatie meldt dat kaarten gewoon geldig zijn voor de nieuwe datum. Voor degenen die er niet kunnen bij zijn, wordt een oplossing gezocht.

Ook het blockchain event DC Blockchain Summit in Washington, dat komende week zou plaatsvinden, gaat niet door.

Voorlopig gaat de Bitcoin Expo van de Massachusetts Institute of Technology (MIT) wel door. Wel zijn er maatregelen genomen. Elke ruimte mag niet meer dan 150 mensen bevatten. Er zijn meer dan genoeg punten om je handen te wassen. Ook het schudden van handen is niet geadviseerd.

Eerder werd bekend dat het prestigieuze Paris Blockchain Week Summit geen doorgang heeft. Deze is ook uitgesteld naar december.

Binnen een deel van de bitcoin community zijn virtual reality meetups nu in opkomst: elkaar virtueel ontmoeten en kennis uitwisselen.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...