BM Nieuwsupdate #0: Bitcoin, VeChain, Facebook Libra, FATF en meer

BM Nieuwsupdate #0 – We hebben een nieuw concept bij Bitcoin Magazine NL. We gaan één keer per week zitten om het laatste en meest in het oog springende nieuws te bespreken. Dat doen we natuurlijk op de website al in de vorm van artikelen, maar daar komt nu wat nieuws bij.

Tromgeroffel… Het is een wekelijkse nieuwsupdate waarin we het nieuws van de afgelopen tijd bespreken. Via alle bekende (podcast) kanalen zijn we te beluisteren. Je kunt nu dus ook in de auto, in de trein of in het vliegtuig op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de wereld van bitcoin (BTC), altcoins en blockchains.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Vandaag de eerste aflevering: BM Nieuwsupdate #0 met Robin Heester en Wessel Simons. We bespreken onder meer de volgende onderwerpen:

Klik hieronder om te beginnen met luisteren

Podcast kanalen

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...