BUX gaat bitcoin (BTC) aanbieden in 25 Europese landen

979 totale weergaven

BUX heeft vandaag haar nieuwe merk BUX Crypto uitgerold. Ze gaan bitcoin (BTC) en een aantal andere cryptovaluta aanbieden in 25 Europese landen. BUX is bekend vanwege haar trading app.

Bitcoin handel in 25 landen

BUX heeft eerder dit jaar het social tradingplatform Blockport opgeslokt voor een onbekend bedrag. Deze voormalige Initial Coin Offering (ICO) zat vanwege gebrek aan belangstelling op een dood spoor.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het platform biedt in eerste instantie 6 cryptomunten aan, naast BTC is dat onder meer Ether (BTC) en Litecoin (LTC).

Registratie DNB

De onderneming laat in het persbericht weten dat ze van plan zijn zich te registeren bij De Nederlandsche Bank (DNB) aanbieder van cryptocurrency-diensten. Men opereert in een drukke markt met tientallen brokers. Bitvavo geldt als enige exchange in Nederland momenteel.

Nick Bortot is oprichter en CEO van de firma uit Amsterdam met 2 miljoen gebruikers. Er werken circa 70 mensen bij de onderneming.

Lees ook ons eerdere interview – 4 vragen aan Nick Bortot (CEO BUX): “Onze gebruikers vreten crypto”

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBlockport

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...