Goedemorgen Bitcoin: BTCPay komt met meer privacy opties

285 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin mining fabrikant MicroBT presenteert 3 nieuwe modellen

Terwijl de strijd om nieuwe bitocin rustig doorgaat onder miners, presenteren partijen nieuwe hardware om nog efficiënter te kunnen minen. MicroBT presenteert drie nieuwe modellen en wil hiermee een groter marktaandeel pakken.

Bitcoin betaalprovider BTCPay Server biedt nu extra privacy met PayJoins

BTCPay Server is open-source software waarmee je gemakkelijk bitcoin betalingen kunt accepteren. Zonder extra betaalprovider er tussen kun je met behulp van PayJoins simpeler en makkelijker een extra sausje met privacy over je transacties gieten.

‘Oliebedrijven domineren Bitcoin mining binnen 5 jaar’, aldus Marty Bent

Oliebedrijven zullen volgens bitcoin podcaster Marty Bent een grote rol gaan spelen in de wereld van bitcoin mining. Bent is zelf actief met een kleine start-up en gebruikt afvalstoffen uit de olieverwerking als brandstof voor zijn hardware.

[the_ad id="52096"]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...