Goedemorgen Bitcoin: Centrale bank VS vergelijkt digitale dollar met BTC

827 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Centrale bank VS: ‘Onze visie over digitaal geld is ouderwets, vergeleken met Bitcoin’

Financieel experts van de Federal Reserve van New York zijn kritisch op de verschillen tussen ‘digitale valutasystemen’. Ze onderzoeken de verschillende modellen om Central Bank Digital Currencies (CBDC’s) te ontwikkelen. En daarbij kunnen ze eigenlijk niet om de werking van Bitcoin heen.

Bitcoin en Tesla zijn dit jaar de twee populairste assets op TradingView

Alle ogen zijn gericht op Bitcoin. Althans, dat is het geval op TradingView. De grootste cryptomunt krijgt samen met Tesla erg veel aandacht op het platform. Beide activa hebben een opvallend jaar (en prijsverloop) achter de rug.

Bitcoin mining bedrijf wil eigen beurs starten in Singapore

De bitcoin miningfabrikant Ebang komt met een eigen beurs in Singapore. Dat kondigt het bedrijf aan op hun eigen website. Ebang is een Chinees bedrijf genoteerd aan de Nasdaq en is in de mining industrie een grote speler.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...