Goedemorgen Bitcoin: Klanten nemen meer BTC op bij beurzen

872 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

‘Slechts’ 2,6 miljoen Bitcoin (BTC) bij beurzen, Bitfinex verliest grootste aandeel

Bitcoiners nemen steeds meer bitcoin bij beurzen op. ‘Slechts’ 2,6 miljoen staan momenteel bij beurzen. Dat is het laagste punt sinds november 2018. D

Het mooie van bitcoin is dat je het zelf op kunt slaan. Van de 18,4 miljoen BTC die nu in omloop zijn staat dus een relatief klein deel bij dit soort partijen.

‘Chinese belegger vlucht via Tether in Bitcoin vanwege kapitaalcontroles’

Vers geld uit Wall Street of niet, Oost-Azië is qua handelsvolume wereldwijd nog steeds de grootste Bitcoin– en cryptomarkt, China voorop.

Dat zou blijken uit een nieuw onderzoek van Chainalysis, een bedrijf dat de blockchain analyseert. Zij weten een blockchain adres te koppelen aan een internet (IP) adres en daarmee aan een locatie. Die data hebben ze geaggregeerd specifiek voor deze regio.

Het rapport heeft de naam ‘East Asia: Pro Traders and Stablecoins Drive World’s Biggest Cryptocurrency Market’, zo meldt Decrypt. Oost-Azië omvat geografisch gezien: China, Japan, Noord – en Zuid-Korea, Taiwan en Mongolië.

Deze update maakt Lightning aantrekkelijker voor Bitcoin beurzen

Het Lightning Network is weer een stapje dichter bij volwassenheid. Gebruikers kunnen nu namelijk met grotere hoeveelheden BTC de tweede laag op Bitcoin betreden.

Dankzij een update van LND, een Lightning software, kun je nu zogenoemde Wumbo kanalen openen. LND is de implementatie van Lightning Labs. Gisteren maakte het bedrijf de 0.11-beta bekend.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...