Goedemorgen Bitcoin: Whale verstuurt $50 miljoen voor 22 dollar

800 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Voetbalclub Southampton speelt dit seizoen met Bitcoin (BTC) op hun shirt

Sportsbet.io is de nieuwe hoofdsponsor van de Britse voetbalclub Southampton. In eerste instantie is dat geen groot nieuws, maar de goksite komt ook met een bitcoin logo op het shirt.

Dat betekent dat opnieuw een voetbalclub in de grootste competitie van de wereld met het logo van bitcoin op het shirt voetbalt.

Bitcoin (BTC) investeerder wil $350 miljoen ophalen op beurs

Er zit een flinke beursgang aan te komen voor een Bitcoin gerelateerd bedrijf. De oprichter van Ribbit Capital, investeerder van durfkapitaal, wil met een beursgang van $350 miljoen ophalen op de New York Stock Exchange.

Binnen de bitcoin wereld is het bedrijf Ribbit Capital vrij onbekend, maar ze hebben diverse belangen in het ecosysteem.

Whale verplaatst $50 miljoen op blockchain, Bitcoin koers naar $10.500?

Afgelopen nacht heeft iemand maar liefst 4.554 Bitcoin op de blockchain verplaatst. Tegen de huidige koers gaat het om een bedrag van ruim 50 miljoen dollar. De transactiekosten? 22 dollar.

De transactie is opgepikt door het Twitter account Whale Alert, een botservice die melding maakt van transacties van opmerkelijke grootte.

Iemand die minstens 1.000 Bitcoin is te kenmerken als een (mini) whale. In de industrie zijn ook de nodige entiteiten actief met minstens 10.000 BTC op één adres.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...