Goedemorgen Bitcoin: BTC staat in top 6 van wereldmunten

785 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin in top 6 grootste munten ter wereld, Indiase roepie in het vizier

Er zijn over de hele wereld meer dan 170 verschillende fiat valuta. En te midden van dit centraal uitgegeven geld, is Bitcoin een vreemde eend in de bijt. Maar we moeten dit digitale en decentrale geld niet onderschatten. Bitcoin is momenteel namelijk de zesde grootste valuta van de wereld!

13 opmerkelijke momenten uit de Bitcoin (BTC) geschiedenis

Bitcoin bestaat al ruim 11 jaar. In de geschiedenis hebben een aantal opmerkelijke en doorslaggevende gebeurtenissen Bitcoin gemaakt zoals het nu is.

We hebben 13 opmerkelijke momenten voor je op een rijtje gezet. Onder andere de eerste aankoop met bitcoin komt voorbij. En wist je dat er ooit bijna 184 miljard Bitcoin extra bitcoin waren?

Dit is waarom Grayscale voor miljarden aan Bitcoin (BTC) koopt

Bitcoin verdient een hogere prijs dan de prijs die we nu zien. Grayscale komt in hun laatste rapport met de uitleg waarom zij vinden dat bitcoin ondergewaardeerd is.

Zij noemen onder andere de inflatiecijfers van wereldmunten als de dollar als reden. Ook de schaarste van bitcoin is een belangrijk argument die regelmatig om de hoek komt kijken, ook hier.

In dit rapport laat Grayscale zien waarom zij geloven in bitcoin en er een (deel) van hun business omheen bouwen. Zij vertrouwen erop dat de vraag naar decentraal, digitaal geld uiteindelijk gaat groeien.

Win een Coldcard Wallet en sla je bitcoin veilig op

Doe mee aan de prijsvraag en win een hardware wallet.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...