Goedemorgen Bitcoin: $5 miljard aan BTC van beurzen in dit jaar

840 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Beurzen ‘verliezen’ $5 miljard aan Bitcoin (BTC) in 2020

De hoeveelheid Bitcoin dat op beurzen staat blijven dalen. Deze trend is al enige tijd aan de gang, maar het blijkt dat er nog geen einde komt aan deze netto uitstroom. Suggereert dit dat kleine beleggers en whales aan het accumuleren zijn en dat trading afneemt?

Bitcoin handel in USDT op Paxful populair: $1,5 miljoen in drie weken

.Het peer-to-peer handelsplatform Paxful ondersteunt sinds begin deze maand Tether (USDT). Het blijkt dat de interesse in deze aan de dollar gekoppelde stablecoin enorm is.

Gebruikers kunnen nu onderling hun Bitcoin inruilen voor Tether, zonder de noodzaak van bankrekeningen, cadeaubonnen of dergelijke ruilmiddelen.

Deze Bitcoin beurs was een dekmantel voor de Roemeense maffia

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft een Bulgaar veroordeeld voor het witwassen van bijna $5 miljoen via een bitcoin beurs genaamd RG Coins .

De beurs was een dekmantel voor een grote witwasoperatie. De 53-jarige Rossen Iossifov werkte niet alleen, hij werkte voor een Roemeens misdaadsyndicaat.

‘Bitcoin is het moederschip van cryptocurrency, dat gaat niet meer weg’

In deze aflevering van Hup Bitcoin spreken we met Hans Looman, Chief Technology Officer bij Link Global Technologies. Dat is een beursgenoteerde toeleverancier voor de Bitcoin mining industrie in Canada.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...