Goedemorgen Bitcoin: Beursgenoteerde bedrijven verzamelen BTC

774 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Beursgenoteerde bedrijven hebben evenveel Bitcoin als totale market cap in 2016

Beursgenoteerde bedrijven hebben evenveel bitcoin als totale market cap in 2016. In april van het jaar 2016 was de totale market cap van bitcoin ongeveer $6.8 miljard. Iets meer dan vier jaar later heeft een kleine groep beursgenoteerde bedrijven voor diezelfde som aan bitcoin op de balans.

Het grote verschil met die tijd? De totale market cap van bitcoin is inmiddels naar meer dan $200 miljard gestegen.

Bitcoin bedrijf BTC Direct haalt 11 miljoen euro aan vers geld op

Het Nederlandse Bitcoin bedrijf BTC Direct heeft 11 miljoen euro opgehaald in een eerste financieringsronde. Het geld is afkomstig van een groep particuliere investeerders, waarvan de namen niet bekend zijn gemaakt.

De deal betekent dat de oprichters een deel van hun aandelenpakket hebben ingeruild om te kunnen blijven groeien. Maar het is onduidelijk welk aandelenpercentage de inleggers in ruil hebben ontvangen.

Hoe maak je optimaal gebruik van het Bitcoin Lightning Network met een node?

In het Bitcoin netwerk zijn nodes onmisbaar. Ze fungeren met z’n allen als database voor alle transacties die er ooit en vanuit de hele wereld zijn gedaan. Maar omdat ze allemaal hetzelfde doen (áls ze zich aan de consensus regels houden), is er geen onderscheid te maken tussen nodes.

Bij het Lightning Network is dat wél het geval. Hoe kun je deze nodes dan rangschikken? En hoe kun je ‘de beste node’ krijgen?

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...