Goedemorgen Bitcoin: Paypal rolt BTC services uit in 2020

951 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

‘PayPal start in 2020 met Bitcoin services voor 325 miljoen klanten’

PayPal is een van de grootste betalingsverwerkers van de wereld. Volgens de laatste geruchten wil het fintechbedrijf bitcoin services aanbieden aan hun klanten. Dat moet dit jaar nog gebeuren.

Het gaat dan met name om het kopen en verkopen van bitcoin in eerste instantie.

Bitcoin ETF dichterbij? Bestuurswisseling bij SEC met gejuich ontvangen

De Amerikaanse Securities and Exchanges Commission (SEC) is de waakhond voor de financiële markten. Verschillende instellingen willen graag een Exchange Traded Funds (ETF) voor bitcoin, een indextracker met Bitcoin als onderliggende asset.

Tot op heden houdt de SEC de boot af. Daar kan nu misschien verandering in komen door een bestuurswisseling.

Hup Bitcoin over een ‘mining oorlog’ en de politieke rol voor BTC

In deze kersverse Hup Bitcoin Podcast #37 bespreken we het bitcoin nieuws van de afgelopen week. Ook een week van tegengestelde meningen over Bitcoin als asset.

Volgens de uitgesproken opiniemaker Max Keiser stijgt de prijs van Bitcoin, zodra de dollar valt. Lijnrecht daar tegenover staat Jim Rogers, de rechterhand van George Soros, die bitcoin vooral ziet als gebakken lucht zonder intrinsieke waarde.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...