Goedemorgen Bitcoin: Kan BTC het huidige geldsysteem vervangen?

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Gaat bitcoin de euro vervangen in de 21e eeuw? Deutsche Bank stelt vraag in nieuw rapport

De grootste bank van Duitsland durft de vraag te stellen: gaat BTC of een andere cryptomunt het fiat geldsysteem vervangen?

De bank schetst in hun rapport genaamd 'Imagine 2030, the decade ahead' een aantal scenario's. Naast werkweken van slechts een paar uur en slimme koelkasten, komt ook de eventuele vervanging van het huidige geldstelsel voorbij.

Facebook gaat in hoger beroep in zaak bitcoin advertenties, De Mol houdt vertrouwen

De strijd van de Nederlandse mediamagnaat John de Mol tegen valse advertenties op Facebook duurt voort. Facebook gaat in hoger beroep. Op het grote social media platform verschijnen regelmatig bitcoin advertenties met BN'ers.

Geen ramp, maar dit zijn misleidende advertenties met valse beloftes. Het belangrijkste punt? Ze gebruiken de foto's van bekende mensen zonder toestemming. De Mol houdt hoop op een goede afloop.

Bitcoin (BTC) onder millennials populairder dan Netflix en Microsoft

Millennials in Amerika zien bitcoin als een mooie kans om te beleggen. Het Grayscale Bitcoin Trust fonds staat volgens een recent onderzoek hoog op de lijstjes.

Zij geven de voorkeur aan BTC tegenover aandelen in bijvoorbeeld Netflix of Disney. Aandelen in Facebook, Tesla en Apple zijn nog wel populairder onder mensen tussen de 25 en 39 jaar.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...