Goedemorgen Bitcoin: Twee BTC whales met een short van $10 miljoen

342 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Nieuwe ‘crypto bank’ in Amerika met steun van Bitcoin startup Blockstream

De Amerikaanse staat Wyoming werpt zich op als hotspot voor ondernemingen in de wereld van bitcoin. De staat is mede door de hulp van Caitling Long.

Zij was 22 jaar actief op Wall Street en weet hoe de oldskool financiële wereld in elkaar steekt en heeft meegewerkt aan verschillende pro bitcoin/crypto wetten in de staat.

Long kondigde haar nieuwe onderneming aan: de de Avanti Bank. De bank moet de brug worden tussen de traditionele dollar markt en crypto.

Miljardair kocht ruimte ticket voor 312,5 bitcoin, nu bijna €3 miljoen

Miljardair en BTC investeerder Tyler Winklevoss heeft de duurste ticket ooit naar de ruimte gekocht.

In januari 2014 kocht Winklevoss een ticket voor een ruimtevlucht met de Virgin Galactic. Hij rekende de vlucht af met 312,5 bitcoin, toen omgerekend 250.000 dollar. Maar in zes jaar tijd is deze BTC ruim 3 miljoen dollar waard, een stijging van 1200%.

Winklevoss is met zijn broer een belangrijke speler in de bitcoin wereld. Ze runnen de cryptobeurs Gemini en hebben gezamenlijk een groot fortuin in bitcoin.

[the_ad id="52121"]

Twee shorts van $10 miljoen geopend: anticiperen ‘whales’ op een correctie?

Twee grote shorts zorgde voor ophef in de wereld van bitcoin. Een short openen van $10 miljoen doe je niet als je vertrouwen hebt in de markt.

Een van de twee shorts is inmiddels gesloten en dat heeft de persoon achter deze move geen windeieren gelegd. De prijs daalde van $10.331 naar $9.260. Dat leverde de mensen die hadden ingezet op een daling van de markt een zak met geld op.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...