Goedemorgen Bitcoin: BTC onderwerp van gesprek in Amerika

392 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin Journaal Podcast

In dit Bitcoin Journaal nemen we het laatste bitcoin nieuws van de afgelopen week weer met je door. Er gebeurde weer een hoop. We bespreken een aantal belangrijke onderwerpen, waaronder het effect van de uitbraak van het Coronavirus op de bitcoin prijs. Of vooral: is dat effect er wel?

[the_ad id="52121"]

Cryptobeurs Bittrex verzekert Bitcoin (BTC) van klanten voor $300 miljoen

Bittrex heeft een bijzondere verzekering afgesloten. De beurs is voor diefstal tot maar liefst $300 miljoen verzekerd. Op deze manier hoopt het bedrijf geen grote hinder te ondervinden van een grote hack.

[the_ad id="52122"]

‘Bitcoin is niet te stoppen, regulering is prioriteit’, zegt presidentskandidaat Andrew Yang

Andrew Yang is een van de Amerikanen die een gooi wil doen naar het presidentschap. Tijdens zijn campagne benoemt hij ook bitcoin. Volgens Yang is het onmogelijk om bitcoin te stoppen, daarom moeten er duidelijke regels komen.

Je bitcoins veilig opslaan? Breng een bezoekje aan de website van Ledger!

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...