Hup Bitcoin #49: Bitcoin adoptie door bedrijven, verbod door overheden?

366 totale weergaven

In deze Hup Bitcoin podcast bespreken Robin Heester en Wessel Simons weer de laatste Bitcoin nieuwtjes van de afgelopen week.

We zien enerzijds meer adoptie onder bedrijven zoals het nieuws dat Just Eat nu Bitcoin als betaalmiddel accepteert. Ook de online bank Ziglu gaat nu Bitcoin verkopen in het Verenigd Koninkrijk. Bovendien krijgt voetbalclub Sparta krijgt bonussen uitbetaald in Bitcoin.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Anderzijds zien we dat Rusland per 2021 een verbod uitvaardigt voor het delven van BTC. Terwijl buurland Kazachstan juist buitenlandse investeerders wil aantrekken voor nieuwe mining locaties.

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door Knaken.nl, Probit en Bitcoin Meester.

Hup Bitcoin

De onderwerpen op een rijtje:

Luister hieronder de hele podcast.

Enjoy!

Anchor

Youtube

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...