Jan-Robert Schutte (CryptoAcademy) geeft zijn ICO-tip van de dag: NapoleonX

Bitcoin Magazine is een samenwerking gestart met CryptoAcademy voor een nieuwe rubriek: de ICO-tip. Jan-Robert Schutte van CryptoAcademy gaat enkele keren per week zijn ICO-keuze aan de lezers bekendmaken. Deze week: NapoleonX.

Napoleon X

Schutte: "De whitelisting van NapoleonX is geopend en CryptoAcademy doet mee met de ICO (Initial Coin Offering) die op 25 februari eindigt. We hebben zojuist de KYC procedure gevolgd en hebben inmiddels goedkeuring gekregen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Tijdens het Fira Blockchain, ITO en ICO Conference in Barcelona begin oktober, hebben wij het team van NapoleonX ontmoet. Via NapoleonX kun je investeren in algotradingfunds, Decentralized Autonomous Funds of DAF's om exact te zijn.

Wij vinden dat NapoleonX een goed verdienmodel heeft, staat onder toezicht van Franse financiële autoriteiten en heeft een rating van 3,9 van de 5 gekregen op ICObench. Dit vinden wij een goede score en voldoet NapoleonX ook aan andere ICO selectiecriteria van CryptoAcademy. Meer info over de ICO vind je op de website van NapoleonX.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Deelname geschiedt op eigen risico.

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte (LinkedIn) actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Lees meer over:
CryptoAcademyICO

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...