‘Bitcoin bereikte rond $9.800 top van patroon, zakt prijs nu verder af?’

In die nieuwe aflevering van Koerskijken is het niet John van Meer die koers van Bitcoin (BTC) met je door neemt.

Vandaag verzorgt Mr Coingrats de technische analyse. Hij geeft inzichten in de prijs en de mogelijke scenario’s. Aan de hand van de grafieken bespreken we de huidige stand van de koers, maar kijken we ook vooruit.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De video updates kunnen je helpen bij het maken van beslissingen, maar het zijn geen keiharde voorspellingen.

Je blijft op de hoogte van de video analyses via ons YouTube kanaal.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Bitcoin (BTC) Analyse

In de bovenstaande video bespreekt Mr. Coingrats in Koerskijken een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]We zien dat Bitcoin op de 3-daagse chart een mooie opgaande channel had. BTC kwam de supply zone echter niet door en nu na twee weken zakken we omlaag. De EMA’s staan er wel bullish voor.[/penci_blockquote]

Deze analyse wordt mede mogelijk gemaakt door: BLOX. Maak een gratis account en maak kans op 100 euro.

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

De huidige bitcoin koers:

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...