‘Last van Bitcoin FOMO? Pas op voor weerstand rond $8.500’

795 totale weergaven

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) FOMO?

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”FOMO!? Heb je er last van? Hou het onder controle! Ik snap het wel. De koers is gestegen tegen de maandelijkse resistance van $8.500 op Bitstamp. Maar de futures gap is nog niet gevuld en de dagelijkse koers moet een higher low maken. Op de grafiek zijn er verschillende targets voor de dagelijkse higher low.”[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Je bitcoins veilig opslaan, breng een bezoekje aan de website van Ledger!

Nieuwe Trade cursus

Wil je de grafieken leren lezen en begrijpen zodat je kunt traden?

Dan is mijn online trade cursus zeker iets voor jou! Je leert hoe je een goede trader wordt met de juiste mindset. Verder leer hoe je met verschillende tools en strategieën, zoals gebruikt in mijn analyses, zelf met winst kunt traden!

Hou mijn Facebook / Twitter / website in de gaten voor andere interessante updates over crypto!