‘Bitcoin koers blijft onder $11.500, prijs wel erg volatiel’

337 totale weergaven

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs en de mogelijke scenario's. Aan de hand van de grafieken bespreken we de huidige stand van de koers, maar kijken we ook vooruit.

De video updates kunnen je helpen bij het maken van beslissingen, maar het zijn geen keiharde voorspellingen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Je blijft op de hoogte van de video analyses via ons YouTube kanaal.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Bitcoin (BTC) Analyse

In de bovenstaande video bespreekt John in Koerskijken een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]"De koers van Bitcoin zit op de dagelijkse grafiek nog in een consolidatie fase onder de weerstand van $11.500. Het is wel vrij volatiel op de lagere timeframes maar blijft daarbij wel voornamelijk in de range tussen $11.300 en $11.500.

Met het weekend voor de deur is het waarschijnlijk weer zijwaartse beweging als er vandaag geen actie is. Target voor een bullish voortzetting is $11.900. Voor bearish voortzetting kijk ik naar $11.050."[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

De huidige bitcoin koers: