‘Prijs rond $7.400 is sterke support, er zijn 3 bullish tekenen op de grafiek’

829 totale weergaven

In KoersKijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) vormt nieuw patroon

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. John concludeert:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”De bullish cross van de 50WMA met de 100WMA heeft eindelijk plaatsgevonden en kunnen we hierdoor meer bullish activiteit verwachten? Er zijn in ieder geval tekenen van een bodem vorming voor de downtrend die al weken duurt. Op de 4uur grafiek is een potentieel Adam and eve patroon te zien.”[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 15 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen.

Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!