‘Bitcoin naar $7.800 door positieve indicatoren? Let op voor futures gap!’

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) maakt double bottom

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. John concludeert:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”Er zijn een aantal bullish patronen te zien op de grafiek zoals de double bottom op de wekelijkse grafiek en een trend verandering op de dagelijkse grafiek. Belangrijkste punt om te breken is $7.800 en dat is voor mij nu eerst het doel.

Helaas is er ook weer een futures gap ontstaan tot op $7.200. De koers dicht die gaps vaak, waardoor het ook te verwachten is dat we op een gegeven moment opnieuw naar de $7.200 gaan.[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Je bitcoins veilig opslaan, breng een bezoekje aan de website van Ledger!

Nieuwe Trade cursus

Wil je de grafieken leren lezen en begrijpen zodat je kunt traden?

Dan is mijn online trade cursus zeker iets voor jou! Je leert hoe je een goede trader wordt met de juiste mindset. Verder leer hoe je met verschillende tools en strategieën, zoals gebruikt in mijn analyses, zelf met winst kunt traden!

Hou mijn Facebook / Twitter / website in de gaten voor andere interessante updates over crypto!