‘Bitcoin koers voor de halving nog naar $8.000? Welke van twee Futures Gaps vult eerst?’

1019 totale weergaven

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) Analyse

In de bovenstaande video bespreekt John in Koerskijken een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”Zoals verwacht was er dit weekend vooral zijwaartse beweging en een uitbraak om bijna de CME gap te vullen om vervolgens het kanaal onder de $7.200 in te gaan. Inmiddels is er ook een nieuwe gap ontstaan tussen $7.075 en $7.200. De koers zit verder nog in een 4u en dagelijkse uptrend en het is gesloten boven de 100WMA en 50DMA. Dit maakt mij toch wel bullish en ik zie de koers de $8.000 nog wel aantikken voor de halving op 13 mei.”[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Leren (Day) Traden

Wil je de grafieken leren lezen en begrijpen zodat je kunt traden?

Dan is mijn online trade cursus zeker iets voor jou! Je leert hoe je een goede trader wordt met de juiste mindset. Wil je graag beginnen met een kennismakingscursus? Dan kan dat ook! Verder leer hoe je met verschillende tools en strategieën, zoals gebruikt in mijn analyses, zelf met winst kunt traden!

Hou mijn Facebook / Twitter / website in de gaten voor andere interessante updates over crypto!