‘Aanwijzing op futures grafiek dat $7.945 de bodem van Bitcoin (BTC) is’

880 totale weergaven

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

CME Futures Bitcoin geven aanwijzing

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. Bitcoin viel uit een falling wedge en zit nu in een ascending triangle. John concludeert:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”De koers speelt voor de vierde opeenvolgende dag met een belangrijk support. Er is een aanwijzing te vinden op de Futures chart die wellicht vertelt dat $8.000 inderdaad de bodem is. Tevens is er wederom een ascending triangle te vinden op de 1uur chart.”[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 1 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen.

Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!