‘Bitcoin (BTC) supportniveau rond $6.200, meerdere timeframes zijn oversold’

1032 totale weergaven

In KoersKijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neerwaartse trend voor Bitcoin (BTC)

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. Bitcoin is de afgelopen week meer dan 20% gedaald. John concludeert:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”De koers blijft in een downtrend zitten en breekt daarbij veel belangrijke support punten. Behalve oversold RSI’s op de dagelijkse en kleinere timeframes is er geen teken van een ommekeer voor de koers. Een support punt waar ik naar kijk is $6.200 – $6.400. Als die niet houdt denk ik dat we dwars door de $6.000 gaan richting $5.500.”[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 15 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen.

Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd