Koerskijken met John van Meer: komt het scenario richting de $10.000 uit?

380 totale weergaven

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin koersuitbraak naar $10.000?

In de onderstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. De koers beweegt zich al meer dan twee weken in een zogenaamde falling wedge. John concludeert:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]Op de 1uur grafiek is het evenwicht patroon naar beneden uitgebroken, maar dat is op het grote plaatje niet significant. Het is wachten op een volume uitschieter die bevestigt dat de we aan het einde zijn gekomen van de falling wedge.

[/penci_blockquote]

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author="John van Meer"]PS: Niet in de video vermeld, maar veel mensen zijn erg bearish, dit geeft mij meer aanleiding te geloven dat scenario 1 en 2 het meest waarschijnlijk zijn.[/penci_blockquote]

if(window.isLoaded==true) { setTimeout(function () { showEmbedInEditorjs('embed_321912734','https://www.youtube.com/watch?v=3p1aSL3Uc34',' https://www.youtube.com/embed/3p1aSL3Uc34','youtube'); },2000); } else window.addEventListener('load', function () { showEmbedInEditorjs('embed_321912734','https://www.youtube.com/watch?v=3p1aSL3Uc34',' https://www.youtube.com/embed/3p1aSL3Uc34','youtube'); });

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 1 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen. Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep.

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd