Misss Bitcoin: “3.500 dollar belangrijk steunpunt voor Bitcoin”

Misss Bitcoin bespreekt een aantal nieuwsitems van de week: JP Morgan, QuadrigaCX, bezoek aan de Filipijnen en de bitcoin koers. Bijzonder is dat ze een bezoek brengt aan de Filipijnen en laat zien hoe cryptocurrencies een bron van inkomsten kunnen zijn voor de lokale bevolking. Zo krijgt men een vergoeding in ethereum zodra men helpt om het strand schoon te houden van zwerfvuil en plastic.

Bitcoin koers

Aan het einde van de video bespreekt Madelon de koers van bitcoin. De falling wedge van vorige week wees op een positief koersdoel en dat is grotendeels uitgekomen. Op het moment van de publicatie van haar analyse staat de RSI-indicator relatief laag (rond de 40). Zodra deze laag blijft, is de kans op een verdere uitbraak naar boven aanwezig (wat inmiddels ook gebeurd lijkt te zijn, redactie). ‘Maddie’ zegt onder meer: “De dagen 25 tot en met 27 maart zijn belangrijk in de gaten te houden. De daggrafiek wijst in die periode op een neerwaartse uitbraak. Het niveau 3.500 dollar vind ik een belangrijke steunlijn. Zodra die breekt, is dat een negatief signaal. Gaat de koers boven de 3.750 dollar, dan is er kans dat de koers terug tikt, hou daar rekening mee”, zo waarschuwt Misss Bitcoin.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De koers van BTC op moment van schrijven is 3.747 dollar met een plus van 3% de afgelopen 24 uur (bron: Coincap.io)

Meer lezen?

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...