Misss Bitcoin over Satoshi, Bitfinex en waarom bitcoin cooler is dan goud

400 totale weergaven

Misss Bitcoin bespreekt in haar wekelijkse video een aantal belangrijke nieuwsitems en uiteraard gaat ze in op de koers van bitcoin (BTC). Ze gaat onder meer in op: Satoshi Nakamoto, de anonieme bedenker (s) van bitcoin; de alarmerende situatie rondom Bitfinex, een van de grootste beurzen met het handelspaar BTC/USD en op een hippe #dropgold video: koop bitcoin en verlaat goud.

Lees het BM Weekoverzicht: Bitcoin (BTC) stijgt 10%, Facebook Coin, Amazon blockchains en Elon Musk

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Misss Bitcoin

Er zijn verschillende zienswijzen over de ‘echte’ Satoshi Nakamoto én belangrijker nog: waarom niet iedereen wil weten wie Satoshi is.

Ook wordt de scheiding tussen de nieuwe generatie en de oude generatie besproken aan de hand van de #dropgold video. Die aansluit op de resultaten van een recent onderzoek.

We sluiten de nieuwsitems af met het verhaal over Bitfinex, want deze krijgt nog een nogal vreemd staartje.

En als laatste komt natuurlijk de Technische Analyse van bitcoin (BTC) weer aan bod.

Bekijk de update

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd