Luxe strandvilla te koop in Brazilië: €2,6 miljoen in bitcoin (BTC)

874 totale weergaven

In Brazilië is een luxe strandvilla te koop voor de lieve som van 2,6 miljoen euro. Opmerkelijk: de eigenaren accepteren namelijk bitcoin (BTC) als betaalmiddel.

Bitcoin over? Luxe strandvilla te koop

Het strandhuis draagt de naam “Pipa in Barra de Cunhau” en ligt in Canguaretama in Rio Grande do Norte. Dat is in het noordoosten van dit kolossale land met Fortaleza als grote stad in de buurt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De vraagprijs is fiks, namelijk $2,93 miljoen, omgerekend €2,6 miljoen. Omgerekend betekent dat je 353 bitcoin (BTC) moet kunnen overleggen tegen de huidige koers.

Maar daarvoor krijg je wel een heel bijzonder huis op een bijzondere plek:

Dolfijnen

Volgens Bitcoin Real Estate is de villa slechts een autorit van tien minuten gelegen van Pipa, één van de meest populaire toeristenplekken in de provincie Rio Grande de Norte.

De villa ligt in een natuurbeschermingszone, waardoor bewoners als hun gasten van hun rust en privacy kunnen genieten.

Voor degenen die houden van het zeeleven is deze plek een hemel op aarde. Je kunt dolfijnen vlak voor de kust zien zwemmen en er zijn tal van activiteiten mogelijk: paardrijden, kitesurfen, boottochtjes, duiken, kanoën of gewoon luieren op het strand.

Bron: Daily Hodl
Afbeeldingen: Bitcoin Real Estate

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBraziliëBTC

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...