(Video-interview) Vincent Everts over de Dag van de Crypto: “Regulering cryptomunten hoofdthema event”

568 totale weergaven

Crypto-alert! Op 29 en 30 januari vindt de Dag van de Crypto plaats in de RAI in Amsterdam, voor iedereen die meer wil weten over Bitcoin en andere cryptocurrencies. Organisator Vincent Everts (LinkedIn-profiel) legt in een exclusief interview met Bitcoin Magazine waarom dit event interessant is voor zowel de particuliere en professionele beleggers.

Regulering hoofdthema op Dag van de Crypto

Het doel van Everts is om op deze twee dagen de gevestigde financiële wereld samen te brengen met experts en beleggers uit de crypto industrie. Een van de hoofdzaken die besproken zal gaan worden is hoe Nederland de cryptomuntenhandel en de ICO's wil en moet gaan reguleren. Bekijk hieronder het interview (ca. 20 minuten).

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Klik hier voor onze kortingsactie: 25 procent korting op een toegangskaart voor de Dag van de Crypto >>>

Lees meer over:
Dag van de Crypto

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...