VIDEO Misss Bitcoin legt uit: Belangrijk nieuws stampt bodem bitcoin aan

Langzamerhand begint het steeds meer door te dringen dat bitcoin zich in een bearmarket bevindt, die wellicht een aantal maanden of zelfs jaren zal gaan duren. Ondanks dat, wordt de bodem steeds sterker. Misss Bitcoin komt met uitleg, waarom, maar ook vooral vooral, hoe verder?

Belangrijk nieuws

In deze video vertelt ze onder andere waarom de bodem van bitcoin sterker en sterker lijkt te worden: van Coinbase, tot de SEC en Morgan Stanley, alles komt aan bod. En ondanks dat de koersen nieuwe dieptepunten bereiken is er volgens Misss Bitcoin geen reden tot paniek, we bevinden ons namelijk in een geweldige tijd en dat moeten we ons zeker bewust van zijn. “Ik ben iedere dag dankbaar dat ik hier deel van mag uitmaken”.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Technische Analyse

Technische Analyse blijft voor Misss Bitcoin een belangrijke tool en in deze video legt ze tevens uit waarom bitcoin afstevent op een grootse uitbraak. Wanneer ze verwacht dat deze plaats zal vinden hoor je aan het einde van haar video.

https://youtu.be/8wsf6Q-BW4c

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...