VIDEO: Misss Bitcoin over de bodem van bitcoin, STO en Regulering

866 totale weergaven

De nieuwe video van Misss Bitcoin, Madelon Vos, staat weer klaar op haar YouTube kanaal. In deze video bespreekt ze de de drie meest belangrijke nieuwsitems van deze week.

Securrity token offering

Met deze week, nieuws over de STO met de Rabobank als ondersteunende partner in samenwerking met Nxchange. Daarnaast bespreekt ze het toenemende zoezicht en de regulering, want is dit nu een goed of slecht teken? En beantwoord ze de vraag of het ook op andere manieren mogelijk is crypto’s zonder regulatie te laten werken en als nog criminaliteit te voorkomen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

‘Proof Of Keys’

Als laatste item komt het goede initiatief van Trace Mayer omtrent ‘Proof Of Keys’ aan bod. Én natuurlijk de koers aan de hand van de Technische Analyse.

https://youtu.be/5If2fpbjLgk

Lees meer over:

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...