Binance kondigt bounty aan voor indienen van cryptojargon

Binance Academy heeft een bounty-programma aangekondigd dat mensen zal belonen voor het indienen van cryptojargon om te worden opgenomen in een crypto-woordenlijst. Het programma maakt deel uit van een breder project dat is gericht op het verstrekken van gratis en onpartijdig educatief materiaal over cryptocurrencies en blockchain.

Het bounty-programma

Het programma van twee weken is aangekondigd op 14 maart en zal eindigen op 28 maart. Tijdens deze periode kunnen bijdragers 200-500 woorden invoeren middels Google Formulieren. Als tegenprestatie behoudt Binance Academy zich het recht voor om goedgekeurde glossary-vermeldingen in het auteursrecht te behouden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

BNB

Elke geaccepteerde inzending verdient een beloning van 2 BNB. Voor de top 5 zijn er extra beloningen gereserveerd. De overall beste bijdrager loopt weg met 10 BNB, terwijl de tweede en vijfde beste bijdragers elk 5 BNB zullen ontvangen. Volgens de verklaring ontvangen alle bounty-winnaars hun BNB-tokens vóór 18 april

Educatie

Binance Academy, de educatieve divisie van de Binance cryptocurrency exchange, is gelanceerd met als doel het bevorderen van blockchain- en cryptocurrency-educatie. Dit willen ze doen door het aanbieden van “accuraat, onbevooroordeeld en gratis” leermateriaal over cryptocurrency gerelateerde onderwerpen.

Meer nieuws bij Bitcoin Magazine NL?

Lees meer over:
BinanceBNBcrypto