Hoe Bitcoin ETF Token Kopen? – Stappenplan voor Beginners

Bitcoin ETF is een nieuwe token die is afgeleid van de bekende Bitcoin. Deze token focust zich op de goedkeuring van de spot Bitcoin ETF’s door het Amerikaanse SEC (Securitities and Exchange Commission). De token heeft verschillende interessante eigenschappen en de presale is in korte tijd uitverkocht geraakt. Wil je Bitcoin ETF kopen? Lees dan hier alle informatie die je nodig hebt over deze nieuwe crypto munt!

  

Bitcoin ETF presale – Belangrijke informatie

 • De presale is op 6 november van start gegaan
 • Het is een ERC-20 token
 • Er zijn in totaal 2,1 miljard tokens gemaakt
 • De presale heeft 10 fasen met een begin prijs van $0,005
 • De hard cap is $4.956.000
 • Bitcoin ETF richt zich op real-life mijlpalen van Bitcoin
 • Update: De Bitcoin ETF presale is inmiddels volledig uitverkocht!
 • Update: Bitcoin ETF’s goedgekeurd! 3 van de 5 BTCETF mijlpalen zijn al behaald.

Bitcoin ETF’s kopen – Stappenplan

De presale van de Bitcoin ETF Token ($BTCETF) is inmiddels volledig uitgekocht, maar niet getreurd. Dit betekent namelijk niet dat je niet meer kunt profiteren van $BTCETF. Nu is het namelijk wachten op de eerste DEX listings en zodra dat moment aangebroken is, hebben investeerders daar nog een mooie kans om alsnog redelijk voordelig te profiteren en Bitcoin ETF te kopen. In dit artikel kun je gedetailleerd en stapsgewijs leren hoe je deze token kunt aanschaffen, zodat je goed voorbereid bent om te profiteren van de voordelen van de Bitcoin ETF. Bovendien is er een zeer interessante alternatieve presale token die wij aanraden: Bitcoin Minetrix.

Stap 1: Download een crypto wallet

Voordat je een token in de presale kunt kopen, download je eerst een crypto wallet. Wij raden je MetaMask aan, omdat wij denken dat dit een van de beste crypto wallets is.

MetaMask is een web3 wallet en het meest gebruikt voor crypto’s, omdat hij erg divers en veilig te gebruiken is. Download de MetaMask app om vervolgens je account aan te maken.

Metamask Wallet - Bitcoin ETF kopen

Stap 2: Koop ETH, USDT, BNB of MATIC

Bij presale crypto tokens zijn er vaak verschillende betaalmogelijkheden om aan je wallet toe te voegen waarmee je de crypto kunt aanschaffen. Bij Bitcoin ETF heb je de keuze uit Ethereum (ETH), Tether (USDT), Binance Coin (BNB) of Polygon (MATIC).

Je kunt deze tokens kopen bij gecentraliseerde of bij gedecentraliseerde crypto brokers zoals eToro. Vervolgens stuur je de tokens naar je wallet door je wallet adres te kopiëren en in te vullen bij de crypto broker.

Als alternatief biedt Bitcoin Minetrix ook de mogelijkheid om de munt met een credit card te kopen.

Stap 3: Verbind je wallet

Nu je een web3-wallet hebt gedownload en er crypto aan hebt toegevoegd, kun je deze verbinden met de website van Bitcoin Minetrix. Dit doe je door te klikken op de groene knop ‘connect wallet’ of ‘wallet verbinden’.

Wanneer je direct vanaf een exchange aankoopt, dien je jouw wallet-adres in te vullen. Vervolgens zullen jouw $BTCMTX-tokens automatisch in je wallet verschijnen.

Stap 4: Bitcoin Minetrix token kopen

Wanneer de wallet succesvol is gekoppeld, kun je invullen hoeveel Bitcoin Minetrix tokens je wilt kopen. Vervolgens koop je de token en zal MetaMask je vragen je transactie te bevestigen.

Bitcoin Minetrix - Wallet verbinden

Stap 5: Claim je tokens

Na de aanschaf van je tokens rest je nog één stap: het claimen ervan. Het claimproces wordt beschikbaar gesteld na afloop van de presale periode. Bezoek de website opnieuw en verbind je wallet om de transactie te voltooien. Zo worden de tokens veilig aan je crypto wallet toegevoegd en ben jij officieel eigenaar worden van de Bitcoin Minetrix token!

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Wat is Bitcoin ETF?

De Bitcoin ETF Token is een boeiende nieuwe crypto die de deuren opent naar beleggen in Bitcoin via de Amerikaanse beurs. Met de goedkeuring van de eerste spot Bitcoin ETF’s door de SEC, biedt deze token vanaf 2024 een unieke investeringskans.

De Bitcoin ETF Token is niet direct gekoppeld aan de prijs van Bitcoin of een Bitcoin ETF’s. In plaats daarvan biedt het een manier om te speculeren op de voortgang naar de lancering van een ETF en de prijs van Bitcoin.

Deze token heeft een uniek verbrandingsmechanisme dat gekoppeld is aan daadwerkelijke gebeurtenissen. Telkens wanneer een mijlpaal wordt bereikt in de ontwikkeling en lancering van een spot Bitcoin ETF, zal 5% van het totale aanbod van de Bitcoin ETF Token uit de omloop worden genomen en verbrand.

Elke burning zal naar verwachting leiden tot een aanzienlijke prijsstijging van $BTCETF, aangezien het de beschikbaarheid van de token vermindert.

Bitcoin ETF Token mijlpalen

De Bitcoin ETF Token is ontworpen om 5% van de totale tokenvoorraad te burnen bij elk van de 5 mijlpalen in de ontwikkeling en acceptatie van een spot Bitcoin ETF. De mijlpalen zijn:

 1. $BTCETF bereikt een 24-uurs handelsvolume van $100 miljoen
 2. De SEC keurt de eerste Bitcoin ETF in de VS goed
 3. De eerste spot Bitcoin ETF wordt gelanceerd
 4. Bitcoin ETFs bereiken een totaal beheerd vermogen van $1 miljard
 5. De prijs van Bitcoin sluit een daily candlestick boven de $100.000

bitcoin ETF Token burning milestones - bitcoinmagazine

Tegen de tijd dat alle 5 de mijlpalen zijn bereikt, zal 25% van de totale voorraad van Bitcoin ETF Token geburnd zijn.

Deze mijlpalen voor de Bitcoin ETF Token kunnen snel worden bereikt. Als een spot Bitcoin ETF eenmaal verhandeld wordt, overwegen veel financiële adviseurs om deze aan hun klanten aan te bevelen. Dit kan betekenen dat $BTCETF in enkele maanden tijd een vermogen van $1 miljard beheert.

Er is ook een afnemende verkoopbelasting op de token, die begint bij 5% en met elke behaalde mijlpaal met 1% verlaagt, totdat deze na de vijfde mijlpaal volledig wegvalt. Deze belasting wordt gebruikt om tokens te verbranden, wat een extra reden geeft om $BTCETF vast te houden totdat alle doelen zijn bereikt.

Update: Momenteel zijn 3 van deze 5 mijlpalen al bereikt! Ondanks dat deze niet helemaal in de gepland volgorde behaald zijn, is dit nog steeds heel goed nieuwe voor het Bitcoin ETF project. Hieronder nog eens de mijlpalen en welke er behaald zijn.

 1. $BTCETF bereikt een 24-uurs handelsvolume van $100 miljoen
 2. De SEC keurt de eerste Bitcoin ETF in de VS goed
 3. De eerste spot Bitcoin ETF wordt gelanceerd
 4. Bitcoin ETFs bereiken een totaal beheerd vermogen van $1 miljard
 5. De prijs van Bitcoin sluit een daily candlestick boven de $100.000

Bitcoin ETF tokenomics

Bitcoin ETF is een ERC-20 token, wat wil zeggen dat het op de Ethereum blockchain is gebouwd. Er zijn in totaal 2,1 miljard $BTCETF tokens gemaakt met een hard cap van $4.956.000. 40% van de tokens (840 miljoen) is beschikbaar tijdens de presale. 25% (525 miljoen) is gereserveerd voor stakingsbeloningen en nog eens 25% is apart gezet voor burning mijlpalen. De overgebleven 10% (210 miljoen) staat vast in smart contracts om een soepele lancering te stimuleren.

De presale van de Bitcoin ETF Token is verdeeld in 10 fasen, waarbij de prijs stijgt van $0.0050 in de eerste fase naar $0.0068 in de laatste fase. Hier volgt een overzicht van de presale fasen:

Presale fase Token prijs Hoeveelheid tokens Waarde in $
Fase 1 $0,00500000 84.000.000 $420.000
Fase 2 $0,00520000 84.000.000 $436.800
Fase 3 $0,00540000 84.000.000 $453.600
Fase 4 $0,00560000 84.000.000 $470.400
Fase 5 $0,00580000 84.000.000 $487.200
Fase 6 $0,00600000 84.000.000 $504.000
Fase 7 $0,00620000 84.000.000 $520.800
Fase 8 $0,00640000 84.000.000 $537.600
Fase 9 $0,00660000 84.000.000 $554.400
Fase 10 $0,00680000 84.000.000 $571.200

Als alternatief op de uitverkochte presale van Bitcoin ETF raden wij de presale van Bitcoin Minetrix aan.

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Waarom Bitcoin ETF token kopen?

De Bitcoin ETF Token kopen tijdens de presale biedt een kans op een aanzienlijke waardestijging. Investeerders in de eerste fase kunnen al een winst van 36% zien bij de afronding van de presale, wat het vroegtijdig instappen beloont.

De lancering van de Bitcoin ETF Token kan krachtig zijn omdat de verkoopbelasting van 5% verkopers ontmoedigt hun tokens meteen te verkopen, wat de vraag hoog kan houden. Daarnaast zal de voorraad van $BTCETF afnemen door continue burning, wat samen met nieuws over de ontwikkelingen van Bitcoin ETF’s een positieve invloed kan hebben op de koersverwachting van deze crypto.

Bitcoin ETF staking

In het staking mechanisme kun je een passief inkomen verdienen door tokens vast te zetten in een staking pool smart contract. De Bitcoin ETF token stimuleert beleggers die hun tokens voor lange termijn vast zetten door ze hiermee hogere beloningen te bieden.

De staking pool biedt op dit moment een rendement van 5.277% per jaar. Jij krijgt hiervan een percentage dat in verhouding staat met het aandeel van de staking pool smart contract dat je bezit.

Bitcoin ETF staking mechanisme

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Bitcoin ETF token Voor- & Nadelen

We hebben hieronder alle voordelen en nadelen van de Bitcoin ETF token voor je op een rijtje gezet.

fa shield Voordelen:
 • Je kunt de Bitcoin ETF token staken
 • De tokenomics van Bitcoin ETF zijn deflatoir
 • Doelen zijn ingesteld op real-life mijlpalen van Bitcoin
 • Heeft een audit van Coinsult wat bijdraagt aan de transparantie van de munt
fa shield closeNadelen:
 • Doordat de doelen zijn gelinkt aan evenementen rondom Bitcoin is de token zeer speculatief

Conclusie – Bitcoin ETF token kopen

Bitcoin ETF Token is een nieuwe munt die beleggers beloont naarmate de VS dichter bij de lancering van de eerste spot Bitcoin ETF komt. Het project is van plan om tot 25% van het totale tokenaanbod te burnen over 5 mijlpalen, en gebruikt een verkoopbelasting en stakingsbeloningen om beleggers te stimuleren hun $BTCETF vast te houden.

De presale is inmiddels uitverkocht en dus is het wachten tot de BTCETF token beschikbaar komt bij één of meerdere crypto exchanges. Als alternatief bevelen wij de presale van Bitcoin Minetrix aan.

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Veelgestelde vragen

Wat is Bitcoin ETF token?

Waar kan ik Bitcoin ETF kopen?

Hoe investeer je in Bitcoin ETF ($BTCETF?)

Hoe duur is Bitcoin ETF?

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...